Tjenester og priser

Om Startdugnad.no

Hovedkonseptet er og vil alltid være å hjelpe lag, foreninger, skoler, organisasjoner m.fl med å utføre dugnader/samle inn penger. Vårt mål er å bidra til å gi dere en bedre økonomisk hverdag, slik at dere på denne måten kan fortsette med det positive arbeidet dere utfører! Vårt dugnadskonsept er veldig anderledes fra andre. Vi har 3 forskjellige måter vi kan hjelpe dere med å samle inne penger på.
1. Vi utfører hele dugnaden
        Les mer >>
2. Vi utfører dugnaden sammen med dere.
      Les mer >> (anbefalt)
3. Dere gjør hele jobben
     Les mer >>

Alt dette får du for kr 0,- 

Vi vet at de aller fleste lag og foreninger ikke har god økonomi. Vi vet også at det er begrenset hvor mye vi kan ta betalt for tjenesten. Derfor har vi valgt å presse prisen så lavt som overhode mulig. Du betaler kr 0,- pr mnd og kr 0,-  ved inngåelse av avtale.
Hvis dere velger å benytte dere av SMS tjenesten, koster det kr 0,55 pr utsendte sms (ingen oppstartsgebyr eller månedlige kostnader)
Tjenesten er 100% risikofri.
Dere kjøper ingen varer før vi har solgt produktene. Derfor kan vi med sikkerhet si at tjenesten er 100% risikofri.
Klubbkassa vil garantert smile.
Har ditt lag eller forening behov for mere penger i klubbkassa? Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for dere!

Inkludert GRATIS sms tjeneste 
( Ingen månedlig avgift. Dere betaler kun kr 0.55,- pr utsendte sms)

SMS betaling

Tilby alle medlemmer og deltakere i ditt idrettslag eller forening mulighet til å betale kontingent via mobilen. Raskt, effektivt og man slipper fakturaer og purring
Registrer deg nå

Kall inn til dugnad

Tjenesten lar ditt lag sende ut innkallinger til dugnad på en effektiv og enkel måte. 95 % av alle mottatte meldinger leses innen 5 minutter. Det blir slutt på "åhhh, beklager at jeg ikke kom. Jeg har ikke sett e-posten". Eller "jeg har ikke fått noen lapp om det". 

Registrer deg nå

Påmelding til arrangement

SMS utsendelser er et ypperlig verktøy å ha når dere skal innvitere til større arrengementer o.l. Mottaker av meldingen melder seg på ved å svare med et kodeord. Se bildeeksempel. 

Idrettsklubben/laget vil få full oversikt over alle påmeldte, og kan også skrive ut listen slik at man enkelt kan krysse av for hvem som møtte opp eller ikke.
Registrer deg nå
ØVRIG
Utover dette vil SMS tjenesten naturligvis også kunne brukes til ordinære SMS utsendelser til enkeltpersoner eller grupper.

Registrer ditt lag eller forening å få tilgang til alle våre tjenester

Share by: